De nachtmerrie komt uit: de unieke Schapenweide, een natuurgebied midden in een Bilthovense woonwijk, wordt volgebouwd met beton en staal, als het aan het College van VVD, GroenLinks, D66 en CDA ligt.

Geen mooie groene woonwijk, zoals Forza al jaren wil, maar hoogbouw en biochemische industrie. Een dramatische beslissing, die onze mooie gemeente nog decennia opzadelt met een lelijk industrieterrein tot 20 meter hoog!

Forza dient komende raadsvergadering vele moties en amendementen in om nog wat bij te schaven, maar waarschijnlijk zullen de coalitiepartijen VVD, GroenLinks, D66 en CDA blijven vasthouden aan dit plan. Zeker voor GL onbegrijpelijk: natuur inruilen voor biochemische industrie, die makkelijk ook buiten De Bilt kan: daar blijkt ruimte genoeg!

Zo moet het worden: geel is woningbouw en paars is biochemische industrie: midden in een woonwijk! De getallen zijn de bouwhoogten.

Steun Forza en neem contact op! Stop dit college!

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu