Forza is een brede beweging van betrokken burgers met liefde voor onze dorpen, en die wél luistert naar de wensen van de bevolking en die het dorpse en groene karakter van onze leefomgeving wil verdedigen.

Forza: groen, dorps en veilig
Wist u dat er plannen zijn om flats van 31 meter hoog te bouwen in het centrum van Bilthoven?
En een hotel van 21 meter naast het station? En 15 grote windmolens verspreid over de gemeente? Vinexwijken in onze weilanden, en biochemische industrie op de Schapenweide? Onacceptabel!

Forza wil het groene en dorpse karakter van onze gemeente behouden, zonder hoogbouw, rare zendmasten of windmolens, chemie en vinexwijken. Met veel meer verkeersveiligheid en zichtbare handhaving die optreedt in plaats van waarschuwt!

Er moet iets veranderen in de Biltse politiek
Over 3 maanden zijn er gemeenteraadsverkiezingen, het is nu of nooit: dit zijn de laatste verkiezingen om de flats en windmolens te stoppen, om woningen te bouwen op de Schapenweide, vinexwijken tegen te houden.

U kunt dat doen, op 21 maart: kies voor een lokale partij met oog voor lokale zaken die onze dorpen zo mooi maken: brede weilanden, schitterende bossen, gezellige dorpskernen: daar houden wij, burgers van deze gemeente, gewoon van, anders waren we wel in Zoetermeer gaan wonen.

Wat wil Forza?
Forza spreekt duidelijke en eerlijke taal, Forza is makkelijk benaderbaar en lost échte problemen op: onzin als genderneutraliteit, containerwoningen voor asielzoekers en reclames in onze woonwijken gaan we zo snel mogelijk terugdraaien als de kiezer dat wil.
De geluidsbescherming in Maartensdijk (A27), maar ook in de andere kernen krijgt veel meer aandacht, net als handhaving: er moet meer blauw op straat komen.
Onze boa’s moeten ook ’s avonds gaan surveilleren, want veel ouders laten hun kinderen niet meer alleen door het donker fietsen.

Handhavers, politie en boa’s moeten weer zichtbaar worden op straat: uit de auto en weer aanspreekbaar worden. Hondenoverlast, hardrijden, parkeeroverlast, jongerenoverlast en sluipverkeer moeten keihard aangepakt worden: niet waarschuwen maar bekeuren!
Het officiële gemeentelijke beleid om ‘een goed gesprek aan te gaan’ met overtreders gaat veranderen: voor echte aso’s helpt alleen een boete.

Een groene woonomgeving zonder hoogbouw, een sterke middenstand zonder ontsierende reclames of onnodige zendmasten en windmolens. Een directe invloed van de burger door referenda op belangrijke dossiers (zwembad, verkeer, immigratie): dat is Forza. U bepaalt de toekomst. Doet u mee? Mail naar info@forzadebilt.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu