SATELLIET-GATEWAY in Groenekan???
Ongelooflijk! Het college van De Bilt gaat een vergunning te verlenen voor een SATELLIET-GATEWAY tbv. wereldwijd internet, op de plek waar windmolens en een zonnepark moeten komen, én een nieuwe woonwijk in de weilanden bij Groenekan.
De raad heeft hier geen enkele informatie over, weet niet hoe het eruit komt te zien, hoe hoog en of er risico’s zijn voor de volksgezondheid.
 

En dat allemaal zonder overleg met omwonenden of de Raad, en zonder enige uitleg over wat dit precies is en of er risico’s aan zitten. Bizar, daarom heeft Forza Schriftelijke Vragen ingediend. Erg benieuwd naar de antwoorden, komende raad!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu