In het vragenhalfuurtje in de raad van 18 oktober 2018 stelde Forza De Bilt vragen over een brief aan bewoners mbt. het aanpakken van woningen met rattenoverlast. Die brief was bij omwonenden slecht gevallen, omdat de bewoners het gevoel hadden dat ze een ‘blanco cheque’ moesten tekenen.

Peter Schlamilch van Forza wilde weten hoe dit heeft kunnen gebeuren en of de
wethouder de brief voordat die is verzonden heeft gezien. ‘Waarom is er niet eerst overleg met de bewoners geweest en waarom zijn er zo weinig straten met dit probleem aangeschreven’.

Wethouder André Landwehr noemt het ‘heel apart’ dat hij hier nog vragen over krijgt. ‘De brief is abusievelijk verzonden en direct daarna weer ingetrokken omdat die niet in overeenstemming was met de afspraken met de klankbordgroep.

‘De fout is gemaakt en daar ben ik volledig verantwoordelijk voor. Het mag niet nog een keer voorkomen. Wij komen onze afspraken na en ik heb van de klankbordgroep begrepen dat zij dat ook doen. Dat ligt allemaal vast in de notulen. Er zijn ook andere straten bekend en daarover is met SSW veel contact’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu