Forza wil dat er meer bankjes komen in het Leijensebos, zodat bv. ouderen even kunnen uitrusten, waardoor het bos voor hen beter toegankelijk. De partij heeft verzoeken hiertoe ontvangen vanuit de bevolking.

‘We hebben prachtige bossen rond onze gemeente,’ zegt Kristel Brekelmans, kersvers gekozen raadslid voor Forza, en meteen al volop actief. ‘Als je jong bent valt het je misschien minder op, maar ouderen hebben behoefte aan een rustplek op bepaalde punten. Daardoor kunnen ze langere wandelingen maken en meer van het bos genieten’.

Forza ziet het liefst de bankjes zo natuurlijk mogelijk uitgevoerd. ‘Liefst geen standaard straatmeubilair’, zegt Brekelmans. ‘Een beetje boswachter kan van een paar boomstronken en een natuurlijke plank al een prima zitje maken, zodat het bos wat gebruiksvriendelijker wordt’.

Forza heeft hierover schriftelijke vragen gesteld aan het college. Als het college negatief reageert zal Forza met een motie hierover komen, maar verwacht dat dat niet nodig zal zijn.

Heeft u als burger ook goede ideeën? Mail ze naar info@forzadebilt.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu