We houden van deze gemeente om haar groene en dorpse karakter: geen verdere hoogbouw in Bilthoven-centrum, geen lukrake supermarkten en geen vinexwijken in de natuur om De Bilt! Geen rare zendmasten of windmolens in onze woonwijken. De talloze reclame-uitingen worden verwijderd, zeker van rotondes.

Wist u dat er plannen zijn om flats van 31 meter hoog te bouwen in het centrum van Bilthoven?
En een hotel van 21 meter naast het station? En 15 grote windmolens verspreid over de gemeente? Vinexwijken in onze weilanden, en nieuwe biochemische industrie op de Schapenweide? Onacceptabel! Deze megalomane gekte moet gestopt worden!

Zijn dit beelden die u aanspreken? Ons niet! Toch zijn het de huidige plannen voor Bilthoven-centrum! Kies dus voor een lokale partij met oog voor lokale zaken die onze dorpen zo mooi maken: brede weilanden, schitterende bossen, gezellige dorpskernen. Daar houden wij, burgers van deze gemeente, gewoon van, anders waren we wel in Zoetermeer gaan wonen.

Forza wil het groene en dorpse karakter van onze gemeente behouden, zonder hoogbouw, rare zendmasten of windmolens, chemie en vinexwijken.

De Schapenweide wordt al 8 jaar vrij gehouden voor nieuwe biochemische industrie, terwijl de wachttijd voor een sociale huurwoning inmiddels is opgelopen naar meer dan 9 jaar!

Forza heeft het college inmiddels zover gekregen dat het de Schapenweide als serieuze optie wil ‘onderzoeken’, maar verreweg de meeste partijen willen de ‘life-science-gedachte’, dus biotechnische en -chemische industrie, niet loslaten. Terwijl Bilthoven inmiddels genoeg vaccinproducenten in een woonwijk heeft.

Forza betekent in het Italiaans: kracht, vooruitgang en is een aansporing tot daadkracht. Die leuze spreekt ons aan; hopelijk u ook!

Laat het ons weten via info@forzadebilt.nl

2 reacties. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu