Humphrey van Buren

  1. Home
  2. Humphrey van Buren

Beste lezer,

Wat is er nodig om heerlijk te wonen?
Dit is mijn bescheiden verlanglijstje: ik hou van de natuur, van groen en stilte, van bomen en mooie luchten, van recreatie en mooie architectuur, van fijne dorpskernen die gezellig en gastvrij zijn, die makkelijk en veilig bereikbaar zijn en waar ik vind wat ik nodig heb.

Ik denk dat deze verlanglijst niet alleen voor mij geldt. Ja, voor wie niet eigenlijk?
Nou dat zal u verbazen: niet voor de huidige partijen in de gemeenteraad en B&W, deze koesteren andere plannen.

Als u en ik nu niet opkomen voor de Bilt, verandert de Schapenweide in een biochemisch industrieterrein, komt er hoogbouw midden in het dorp en komen er zendmasten binnen de bebouwde kom en komt er geen extra geluidswal langs de A27, worden boa’s niet gevraagd om ‘s avonds te surveilleren, worden onveilige kruispunten en stationstrappen zo gelaten, komen er geen snelheidsremmende maatregelen en geen omleiding van het sluipverkeer.

Daarom heb ik mij 3 maanden geleden aangesloten bij de enige partij die de afgelopen jaren stemde voor mijn verlanglijstje, de enige partij die gaat stemmen voor uw verlanglijstje: Forza De Bilt.

Ik wil geen klein-Utrecht, geen klein-Rotterdam en geen groen Pernis, geen klein-Ter Apel geen klein-Hoevelaken. Ik woon namelijk in De Bilt en heb helemaal geen kleinstedelijke ambitie.
Ik ben voor De Bilt, ik ben voor wat De Bilt kenmerkt, voor wat De Bilt juist zo bijzonder en waardevol maakt, en wat nog veel meer benadrukt moet worden.
Ik ben voor een De Bilt om heerlijk te (blijven) wonen.
Daarom kies ik voor Forza De Bilt!

Vriendelijke groet,

Humphrey van Buren

Humphrey staat op nr. 5 van de kandidatenlijst.
Mail hem op humphrey.van.buren@forzadebilt.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu