Nederland en onze gemeente zitten aan de grenzen van de mogelijkheden: we hebben landelijk een werkloosheid van 450.000 en een schuld van bijna 500 miljard!
Ook onze cultuur en tradities komen steeds meer onder druk te staan, zoals Sinterklaas, Kerst en Pasen.
Echte vluchtelingen blijven welkom, maar volgens de EU is 75% dat niet. Opvang in de regio is de enige reële oplossing, en veel strengere grensbewaking hoort daarbij!

Concreet:

  • Het plan om asielzoekers in containerwoningen te plaatsen in onze gemeente wordt definitief ingetrokken (het ligt nl. nog steeds op de loer)
  • We vragen de landelijke overheid steeds weer om de gevolgen van haar onzalige migratiebeleid niet steeds weer op de gemeenten af te wentelen
  • Elk jaar komen er 100.000 mensen bij in Nederland, en creëren schaarste: Als we de immigratie zouden beperken zouden we een bevolkingskrimp hebben, geen slecht idee voor dit overbevolkte landje. Minder files, minder asfalt, minder torenflats, minder Co2, minder stikstof, meer capaciteit voor onderwijs, politie, gezondheidszorg. Maar daarover mag niet gepraat worden, zeker niet in de Biltse politiek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu